Regular program

DR FEELGOOD REGULAR program praktičan užitak koji štedi vreme i brine o vašem zdravlju!

U današnjem ubrzanom načinu života, održavanje zdrave ishrane može biti izazov. Zato vam predstavljamo Regular paket – savršen izbor za sve koji žele da održe svoju idealnu težinu, vode računa o liniji i zdravlju, i istovremeno uživaju u izbalansiranim i ukusnim obrocima.

Regular paket je dizajniran sa ciljem da vam olakša život – bez potrebe za razmišljanjem o kuvanju i pripremi obroka svakog dana. Sa našim obrok paketima, dobijate sva potrebna hranljiva jedinjenja koja vaše telo traži, bez umora ili želje za nezdravim alternativama.

Jedan od najvažnijih benefita koji nudi Regular paket je praktičnost. Naši paketi su pažljivo sastavljeni od strane stručnjaka za ishranu, čime su obezbeđeni svi neophodni nutrijenti za odraslu osobu u jednom obroku. Ovo znači da vam je potrebno samo nekoliko minuta da se pripremite za ručak ili večeru, ostavljajući vam više vremena za druge aktivnosti koje volite.

Izborom DR FEELGOOD CATERING REGULAR paketa obroka, na željenu adresu dobijaš doručak, užinu, ručak, užinu i večeru – komplet obroka za jedan dan.

Osim praktičnosti, REGULAR PROGRAM vam omogućava i održavanje željene težine.

Svaki obrok je pažljivo kalorijski izbalansiran, pružajući vam potrebne hranljive materije, bez prekomerne težine. To znači da možete uživati u obrocima bez osećaja krivice ili straha da će oni uticati na vašu težinu.

Osim toga, naši obroci su bogati vlaknima, proteinima i drugim hranljivim sastojcima. Ovi obroci ne samo da će vam pružiti osećaj sitosti, već će i održati vaš metabolizam u ravnoteži, pomažući vam da izgubite suvišne kilograme ili održite zdravu težinu.

Regular paket je sve što vam je potrebno da biste brinuli o svom zdravlju, održavali svoju idealnu težinu i uživali u ukusnim obrocima. Dajte sebi priliku da se odmorite od kuvanja i pripreme obroka, dok istovremeno vodite računa o svom zdravlju.

Najvažnije stvari u pravilnoj ishrani koje vam garantuju trajan gubitak kilograma:

Detaljan plan konzumiranja svih obroka

Konzumiraš obroke u tačno naznačenom vremenu. Pored toga što će te ovakav režim disciplinovati, on pomaže da se nivo insulina, koji predstavlja glavni uzrok gojaznosti, drži u normalnim granicama.

Doručak

Dve užine

Ručak

Potaž

Večera

REGULAR program VS moderne dijete

Sa većinom modernih dijeta jedino što gubiš jesu voda i mišići. To ti može dati prividan osećaj da se krećeš u pravom smeru, međutim ubrzo nakon prestanka dijete svi kilogrami se vraćaju. Za razliku od pomenutih dijeta sa Detox programom ne gubite kilograme već trajno topite masti, a evo i zašto.

Detaljan plan konzumiranja svih obroka

Konzumiraš obroke u tačno naznačenom vremenu. Pored toga što će te ovakav režim disciplinovati, on pomaže da se nivo insulina, koji predstavlja glavni uzrok gojaznosti, drži u normalnim granicama.

Povrće kao ključ uspeha

Akcenat je na povrću. Povrće sadrži najveće količine vitamina i minerala, čisti sve toksine iz našeg organizma i predstavlja glavni izvor vlakana u našoj ishrani. Vlakna su neophodna za dobru probavu i kompletno zdravlje organizma dok nas sa druge strane čine sitim.

Manje kalorija, manje kilograma

Kako bismo mršavili potrebno je da unosimo manje kalorija nego što trošimo. Kako se ne bismo zamarali brojkama, dnevni jelovnik sastavljen je prema prosečnom korisniku i sadrži 1500 kcal koji će ti pomoći da za mesec dana izgubiš i do 5kg masti.

Obroci se pripremaju na pari

Za razliku od uobičajnog načina pripremanja obroka i prženja na ulju, zbog kojeg se gube svi hranljivi sastoji i dodaju nepotrebne kalorije, obroci iz Detox programa pripremaju se na pari u sopstvenom soku. Na taj način čuvaju se sve hranljive materije unutar jela.

Insistiranje na redovnom unosu tečnosti

Insistiranje na redovnom konzumiranju vode i čajeva pre i posle jela. Voda predstavlja glavni rastvarač i prenosioc svih hranljivih materija do svih ćelija našeg organizma. Kako ne bismo dehidrirali potrebno je konzumirati bar 3l vode dnevno. Sa druge strane pažljivo odabrani čajevi pomoći će vam da izbacite višak tečnosti i toksine iz vašeg organizma.

Vreme konzumiranja obroka

U DR FEELGOOD CATERING REGULAR programu izuzetno je bitno vreme konzumiranja svh obroka u tačno naznačenom vremenu. Polazeći od toga, dan možemo podeliti na 2 perioda, period u kome konzumiramo sve obroke, koji traje 10h i to od 9h do 19h i period autofagije koji traje 14h i to od 19h do 9h narednog dana. Konzumiranje hrane, a naročito šećera, povećava lučenje insulina koji je direktno odgovoran za taloženje masnih naslaga u organizmu. Zbog toga je neophodno da nivo insulina držimo u normalnim granicama što se na prirodan način najbolje postiže postom. Budući da je naša ishrana sastavlja od puno povrća i da ono predstavlja glavni izvor vlakana koje nas čine sitim, možete biti sigurni da glad nećete osećati ni toko perioda posta.

Šta jedemo?

Svaka hrana sastavljena je od različitih kombinacija proteina, masti, šećera, vitamina i minerala. Proteini predstavljaju osnovnu gradivnu materiju naših mišića. Najbogatiji izvori belančevina su meso, riba, jaja i mlečni proizvodi kao što su niskomasni sirevi koji se takođe nalaze u našoj ishrani. Veoma je bitno unositi iz različitih izvora, stoga nipošto ne izbegavati crveno meso uprkos mnogim mitovima jer ono povoljno utiče na bakterijsku floru u našim crevima, jača imunitet i čini da naša koža, kosa i nokti postaju snažniji.

Na koji način je hrana pripremljena

Bitno je da hrana nije bljutava kako biste jeli sa uživanjem, a ne na silu jer će vam tako ta ista vrlo brzo presesti i izbacite iz procesa mršavljena. O tome ne morate da brinete jer se hrana priprema na paru u sopstvenom soku sa posebnim odabirom sačina te teko ne gubi nikakve hranljive materije, energetsku vrednost i kalorije, te će 200g ostati 200g i nakon pripremanja meso je sočno zbog toga. Proteini na 80 stepeni denaturišu odnosno gube se ukoliko se sprema na konvencionalni način + ulje višak kalorija. Priprema se bez vode i ulja.

Za razliku od uobičajnog načina pripremanja hrane u tiganju gde se gube svi hranljivi sastojci i unose nepotrebne kalorije prilikom prženja na ulju, kod nas se sva hrana priprema na pari i u sopstvenom soku kako bi se sačuvale sve gradivne materije.
Kod nas se sva hrana priprema na pari bez dodavanja vode i ulja, već u sopstvenom soku. Na taj način čuvaju se svi hranljivi sastojci.

Kako funkcioniše REGULAR program

Sva jela se pripremaju u jutarnjim časovima od 06-09h, zatim se od 09-10h pakuju i u intervalu od 10-15h se dostavljaju na izabranu adresu, po sistemu “danas za danas”.

U našem REGULAR programu satnica obroka je sledeća:

 • 09h doručak
 • 12h užina
 • 15h ručak
 • 17h užina
 • 18h večera

*večera se sastoji iz dva dela:
– prvi deo je tečni deo odnosno potaž koji se konzumira uvek prvi, nakon čega se pravi pauza od pola sata, zatim sledi drugi deo koji je čvrsti deo večere čime se završava unos svih namirnica za taj dan.

Od 19h do 09h sutradan ne unosi se ništa osim vode ili biljnih čajeva bez šećera.

Kada ti dostavljači dostave prvi paket krećete od ručka, zatim večera, a doručak i užinu ostavljate za sledeći dan i tako u krug.

Kako bi DR FEELGOOD REGULAR program imao pun efekat, neophodno je da se ispoštuje naznačena satnica konzumiranja svih obroka, jer se kod nas ne gube kilogrami, već se tope masti!09

DETOX REGULAR PAKETI

Od 1600 kcal/dan do 1800 kcal/dan za žene, od 2000 kcal/dan do 2200 kcal/dan za muškarce

Dnevni paket obroka

1, 2, 3 ILI 4 DANA
2.400
00 RSD / DAN
 • Doručak
 • Užina
 • Ručak
 • Užina
 • Večera
NOVO

Nedeljni paket obroka

OD 5 DO 20 DANA
2.200
00 RSD / DAN
 • Doručak
 • Užina
 • Ručak
 • Užina
 • Večera
NOVO

Mesečni paket obroka

OD 21 DO 31 DANA
2.000
00 RSD / DAN
 • Doručak
 • Užina
 • Ručak
 • Užina
 • Večera
NOVO

**Sve izmene postojećeg menija doplaćuju se 100,00 din / dnevno.