Kolagen program

DR FEELGOOD KOLAGEN program za vitku liniju + blistavu i zategnutu kožu

Tim Dr FEELGOOD CATERING-a vam predstavlja potpuno novi i revolucionalrni program da mršavite zdravo, a da u isto vreme dobijete zategnutu i blistavu kožu.

Da!

To može u novom DRFEELGOOD KOLAGEN PROGRAMU za vitku liniju i blistavu kožu.

Naučno je dokazano da je kolagen vrsta proteina koji je ključan za strukturu i elastičnost kože, kostiju, tetiva, hrskavice i drugih tkiva u telu. Kada govorimo o kolagenu u ishrani, obično mislimo na dodatke ishrani koji sadrže kolagen hidrolizat, formu kolagena koja se lako vari i apsorbuje. Zbog njegovog velikog značaja za održavanje vitalnosti kompletnog organizma, ali pre svega kože, kostiju, ligamenta, kose , noktiju uvrstili smo ga u program naše ishrane.

Za žene još jedan benefit kolagena ogleda se u smanjenju celulita i sprečavanju nastanka novog. Kolagen igra ključnu ulogu u održavanju čvrstine, elastičnosti i hidratacije kože. Konzumiranje kolagena može pomoći u smanjenju bora, hidrataciji kože i poboljšanju njenog izgleda i teksture.

Jedna merica kolagena sadrži 8 gr proteina što vam je dovoljno da za mesec dana vidite rezultate na svojoj koži.

Naši nutricionisti i kuvari su vam pripremili raznovrsne obroke koji će zadovoljiti vaše ukuse i nutritivne potrebe, dok istovremeno podržavaju vaše ciljeve mršavljenja.

Izborom DR FEELGOOD CATERING KOLAGEN mesečnog paketa za 30 dnevnih obroka, na željenu adresu svakog dana dobijaš doručak, ručak i večeru – komplet obroka za ceo jedan dan.

kolagen-i-biljno-mleko

Detaljan plan konzumiranja svih obroka

Konzumiraš obroke u tačno naznačenom vremenu. Pored toga što će te ovakav režim disciplinovati, on pomaže da se nivo insulina, koji predstavlja glavni uzrok gojaznosti, drži u normalnim granicama.

Doručak

Ručak

kolagen-i-biljno-mleko

Večera

Kako funkcioniše KOLAGEN program

Sva jela se pripremaju u jutarnjim časovima od 06-09h, zatim se od 09-10h pakuju i u intervalu od 10-15h se dostavljaju na izabranu adresu, po sistemu “danas za danas”.

U našem REGULAR programu satnica obroka je sledeća:

  • 09h doručak
  • 15h ručak
  • 18h večera (KOLAGEN + biljno mleko)

Od 19h do 09h sutradan ne unosi se ništa osim vode ili biljnih čajeva bez šećera.

Kada ti dostavljači dostave prvi paket krećete od ručka, zatim večera, a doručak ostavljate za sledeći dan i tako u krug.

Kolagen program traje 30 dana, a kako bi DR FEELGOOD KOLAGEN program imao pun efekat, neophodno je da se ispoštuje naznačena satnica konzumiranja svih obroka, jer se kod nas ne gube kilogrami, već se tope masti!

KOLAGEN PAKET

Od 1500 kcal/dan za žene i za muškarce

"KOLAGEN Program"
Mesečni Paket Obroka (30 dana)

Program za vitku liniju + blistavu i zategnutu kožu
1.500
00 RSD / DAN
  • Doručak
  • Ručak
  • Večera (Biljno mleko + KOLAGEN)
NOVO

Plaćanje se vrši prilikom prve dostave (gotvinom ili preko računa, tj. e-bankingom, kartice – ne), prilikom prve dostave plaćate ceo paket unapred.

Kod kolagen mesečnih paketa imate opciju da isporuke budu vršene SAMO radnim danima, tj. 5 dana u nedelji – ponedeljak/petak, 6 dana u nedelji – ponedeljak/subota ili svih 7 dana u nedelji – ponedeljak/nedelja, tj. DUPLA SUBOTA (subotom se isporučuju po dva paketa – jedan konzumirate u subotu, drugi u nedelju) i na taj način ste “pokrili” celu nedelju.

**Sve izmene postojećeg menija doplaćuju se 100,00 din / dnevno.