Junior program

Zašto DR FEELGOOD JUNIOR program?

DR FEELGOOD JUNIOR program za decu je savršeno rešenje za sve roditelje koji žele da pomognu svojoj deci da regulišu telesnu težinu na zdrav i kontrolisan način. Bez obzira da li imate dete od 7 ili 18 godina, naši obroci su idealno izbalansirani i pružaju sve neophodne nutrijente za pravilan razvoj mladog organizma.

Jedinstvena kombinacija od tri obroka i dve užine pruža vašem detetu sve što mu je potrebno tokom dana. Sastojci su pažljivo odabrani i na zdrav način pripremljeni  kako bi obezbedili bogatstvo ključnih nutrijenata, vitamina i minerala. Na taj način, vaše dete će dobiti neophodnu energiju za sve fizičke aktivnosti, ali i vitalne elemente za razvoj mozga, kostiju i mišića.

Izborom DR FEELGOOD CATERING DETOX paketa obroka, na željenu adresu dobijaš doručak, ručak, užinu i večeru – komplet obroka za jedan dan.

Manjak slobodnog vremena je krivac za lošu ishranu vašeg deteta?

Jedan od najvećih benefita za vas kao roditelja je praktičnost naših obroka. Više ne morate da razmišljate o tome šta spremati za ručak ili večeru, jer smo mi sve već pripremili za vas. Sa Junior obrok paketima za regulaciju telesne težine kod dece, štedite vreme i energiju, a istovremeno se osećate sigurno da je vaše dete unelo  samo zdrave i kvalitetne obroke.

Najvažnije stvari u pravilnoj ishrani koje vam garantuju trajan gubitak kilograma:

Detaljan plan konzumiranja svih obroka

Znamo da su deca najosetljivija kategorija i zato smo se posebno posvetili svakom detalju naših obroka. Svi sastojci su pažljivo provereni i birani tako da budu bezbedni i pogodni za različite dijete i alergije. Poverenje nam je izuzetno važno i uvek se trudimo da opravdamo očekivanja svih roditelja.

Doručak

Užina

Ručak

Potaž

Večera

JUNIOR Program VS nepravilna ishrana

Junior obrok paketi za regulaciju telesne težine su više od običnih obroka za decu – to su simbol brige i pažnje prema njihovom zdravlju i pravilnom razvoju. Pomoću naših obroka, možete biti sigurni da pružate najbolje svom detetu i da mu stvarate zdrave navike polako ali sigurno.

Detaljan plan konzumiranja svih obroka

Konzumiraš obroke u tačno naznačenom vremenu. Pored toga što će te ovakav režim disciplinovati, on pomaže da se nivo insulina, koji predstavlja glavni uzrok gojaznosti, drži u normalnim granicama.

Povrće kao ključ uspeha

Akcenat je na povrću. Povrće sadrži najveće količine vitamina i minerala, čisti sve toksine iz našeg organizma i predstavlja glavni izvor vlakana u našoj ishrani. Vlakna su neophodna za dobru probavu i kompletno zdravlje organizma dok nas sa druge strane čine sitim.

Manje kalorija, manje kilograma

Kako bismo mršavili potrebno je da unosimo manje kalorija nego što trošimo. Kako se ne bismo zamarali brojkama, dnevni jelovnik sastavljen je prema prosečnom korisniku i sadrži 1500 kcal koji će ti pomoći da za mesec dana izgubiš i do 5kg masti.

Obroci se pripremaju na pari

Za razliku od uobičajnog načina pripremanja obroka i prženja na ulju, zbog kojeg se gube svi hranljivi sastoji i dodaju nepotrebne kalorije, obroci iz Detox programa pripremaju se na pari u sopstvenom soku. Na taj način čuvaju se sve hranljive materije unutar jela.

Insistiranje na redovnom unosu tečnosti

Insistiranje na redovnom konzumiranju vode i čajeva pre i posle jela. Voda predstavlja glavni rastvarač i prenosioc svih hranljivih materija do svih ćelija našeg organizma. Kako ne bismo dehidrirali potrebno je konzumirati bar 3l vode dnevno. Sa druge strane pažljivo odabrani čajevi pomoći će vam da izbacite višak tečnosti i toksine iz vašeg organizma.

Vreme konzumiranja obroka

U DR FEELGOOD CATERING JUNIOR programu izuzetno je bitno vreme konzumiranja svh obroka u tačno naznačenom vremenu. Polazeći od toga, dan možemo podeliti na 2 perioda, period u kome konzumiramo sve obroke, koji traje 10h i to od 9h do 19h i period autofagije koji traje 14h i to od 19h do 9h narednog dana. Konzumiranje hrane, a naročito šećera, povećava lučenje insulina koji je direktno odgovoran za taloženje masnih naslaga u organizmu. Zbog toga je neophodno da nivo insulina držimo u normalnim granicama što se na prirodan način najbolje postiže postom. Budući da je naša ishrana sastavlja od puno povrća i da ono predstavlja glavni izvor vlakana koje nas čine sitim, možete biti sigurni da glad nećete osećati ni toko perioda posta.

Šta jedemo?

Svaka hrana sastavljena je od različitih kombinacija proteina, masti, šećera, vitamina i minerala. Proteini predstavljaju osnovnu gradivnu materiju naših mišića. Najbogatiji izvori belančevina su meso, riba, jaja i mlečni proizvodi kao što su niskomasni sirevi koji se takođe nalaze u našoj ishrani. Veoma je bitno unositi iz različitih izvora, stoga nipošto ne izbegavati crveno meso uprkos mnogim mitovima jer ono povoljno utiče na bakterijsku floru u našim crevima, jača imunitet i čini da naša koža, kosa i nokti postaju snažniji.

Na koji način je hrana pripremljena

Bitno je da hrana nije bljutava kako biste jeli sa uživanjem, a ne na silu jer će vam tako ta ista vrlo brzo presesti i izbacite iz procesa mršavljena. O tome ne morate da brinete jer se hrana priprema na paru u sopstvenom soku sa posebnim odabirom sačina te teko ne gubi nikakve hranljive materije, energetsku vrednost i kalorije, te će 200g ostati 200g i nakon pripremanja meso je sočno zbog toga. Proteini na 80 stepeni denaturišu odnosno gube se ukoliko se sprema na konvencionalni način + ulje višak kalorija. Priprema se bez vode i ulja.

Za razliku od uobičajnog načina pripremanja hrane u tiganju gde se gube svi hranljivi sastojci i unose nepotrebne kalorije prilikom prženja na ulju, kod nas se sva hrana priprema na pari i u sopstvenom soku kako bi se sačuvale sve gradivne materije.
Kod nas se sva hrana priprema na pari bez dodavanja vode i ulja, već u sopstvenom soku. Na taj način čuvaju se svi hranljivi sastojci.

Kako funkcioniše JUNIOR program

Sva jela se pripremaju u jutarnjim časovima od 06-09h, zatim se od 09-10h pakuju i u intervalu od 10-15h se dostavljaju na izabranu adresu, po sistemu “danas za danas”.

U našem JUNIOR programu satnica obroka je sledeća:

 • 09h doručak
 • 14h ručak 
 • 17h užina
 • 19h večera

*večera se sastoji iz dva dela:
– prvi deo je tečni deo odnosno potaž koji se konzumira uvek prvi, nakon čega se pravi pauza od pola sata, zatim sledi drugi deo koji je čvrsti deo večere čime se završava unos svih namirnica za taj dan.

Od 19h do 09h sutradan ne unosi se ništa osim vode ili biljnih čajeva bez šećera.

Kada ti dostavljači dostave prvi paket krećete od ručka, zatim večera, a doručak i užinu ostavljate za sledeći dan i tako u krug.

Kako bi DR FEELGOOD JUNIOR program imao pun efekat, neophodno je da se ispoštuje naznačena satnica konzumiranja svih obroka, jer se kod nas ne gube kilogrami, već se tope masti!09

DETOX JUNIOR PAKETI

Do 1600 kcal

Dnevni paket obroka

1, 2, 3 ILI 4 DANA
2.000
00 RSD / DAN
 • Doručak
 • Užina
 • Ručak
 • Užina
 • Večera
NOVO

Nedeljni paket obroka

OD 5 DO 20 DANA
1.800
00 RSD / DAN
 • Doručak
 • Užina
 • Ručak
 • Užina
 • Večera
NOVO

Mesečni paket obroka

OD 21 DO 31 DANA
1.600
00 RSD / DAN
 • Doručak
 • Užina
 • Ručak
 • Užina
 • Večera
NOVO

**Sve izmene postojećeg menija doplaćuju se 100,00 din / dnevno.