MOJIH 8 RAZLOGA ZAŠTO SAM SE ODLUČILA BAŠ ZA DRFEELGOOD CATERING

Tabela sadržaja:

Kao ekonomista, kroz računicu , želim da vam pokažem  zašto su obroci  DRFEELGOOD CATERING najbolja investicija u zdravlje.  

Piše Aleksandra Cvetković, ekonomista iz Beograda

I odlučila sam da podelim sa vama svoje iskustvo, u mom slučaju deset kilograma više nije samo bio estetski problem nego i zdravstveni.  Posle pregleda kod interniste, shvatila sam da nešto moram da promenim. Kažu da je otac svih bolesti stres, ali hrana joj je majka. Krenula  sam u potragu za rešenjem,  prvo sam se obratila nutricionisti. Dobila sam plan ishrane i spisak namirnica koje sam trebala da nabavim i sama spremam kod kuće.

Već nakon prve nedelje pohod na kuhinju po uputstvima nutricioniste se vrlo neslavno završio. To je zahtevalo mnogo vremena i posvećenosti, koje ja nisam imala. Alternativa je bila da nađem nekog ko će za mene pripremati zdrave  obroke. To je izgledalo kao nemoguća misija. Pretraživala sam forume, raspitivala se kod prijatelja, slali su me kod jednih pa kod drugih, svašta sam probala. Onda sam na instagramu videla reklamu DRFEELGOOD CATERING, i odlučila da vidim o čemu se radi.

Imala sam mnogo pitanja, napominjem da sam jako izbirljiva, sve me je zanimalo: odakle nabavljaju hranu, kako pripremaju hranu, koje posuđe koriste, a da li imaju sertifikate, ko su im nutricionisti, kakav im je meni, koliko je raznovrstan meni,  da li dostvaljaju hranu do kuće, kako dostavljaju u čemu, da li možemo da se dogovorimo ako nešto ne volim… mnogo pitanja.  Zahvaljujući njihovom strpljenju i ljubaznosti  ja sam se odlučila za DRFEELGOOD CATERING. I pored svih ovih prednosti , kao ekonomista, svaki dinar koji potrošim pre toga bar tri puta premerim.

Ali pre računice,  želim da vam pokažem kako je izgledala kupovina, da sve bude raznovrsno i u malim količinama.

Živim sama, dođem sa posla oko 18.00 časova i krenem u nabavku po spisku, a na njemu, 80 gr zelene salate x3 dana, 100 grama tikvica, 250 gr pilećeg mesa, 2 jaja x 2 dana, riba,  i tako još mnogo drugih stvari za celu nedelju. Kako je to izgledalo možete samo da zamislite.

 • Sednem u auto i krenem
 • Putujem do tržnog centra
 • Uđem u market i krenem sa prikupljanjem namirnica u moju korpu, sve tako na komad, da slučajno ne dođem u iskušenje da pojedem ono što nije za taj dan na meniju.
 • Sačekam na kasi red nikad duži, svi u to vreme nabavljaju.
 • Nosim do garaže pa vozim nazad
 • Ponovo tražim mesto za parking
 • Kompletnu nabavku nosim u stan
 • Složim u frižider
 • kreće saga sa kuvanjem. Kuvanje , otprilike od sat do sat ipo, spremam i za sutra šta ću da ponesem  na posao.
 • Leto, veče a temperatura ne pada ispod 28 stepeni , klima radi a ja purnjam, nešto na pari, nešto u rerni se priprema
 • Posle toga sve raspremi i operi i eto već je prošla ponoć, novi dan počeo a ja tek treba da se spremim za spavanje.

Sutra novi dan ponovo posao i sve iz početka sem nabavke. Ako tome dodam da  nisam imala vremena ni za sebe a ni za druge. Vidim da tako neću moći da izdržim.

Stavim na papir sve šta sam kupila, plus vreme, plus gorivo, plus struja, i računica mi pokaže da je moja odluka za DRFEEELGOOD CATERING bila više nego dobra investicija u svoje vreme i zdravlje.

Pored cene koja jeste bila presudna ono što mi je podjednako bilo važno jeste način pripreme, ukus,  da je hrana poreklom iz Srbije, što znači da imaju svest o tome da podržavaju našu poljoprivredu i da mogu da mi dostave na adresu firme u kojoj radim, jer tamo sam od doručka do večere, a večeru ponesem kući. Sarađujemo već godinu dana, smršala jesam ali i dalje imam potrebu za zdravim , raznovrsnim i sigurnim obrocima.

Ovo je idealan izbor za mene, ali i za moj organizam, svi parametri uključujući hormonski balans, lipidni status, holesterol , hipertenzija, idealni, apsolutno nova ja!

Ovako izgleda tabela poređenja:  odnos cena i kvaliteta usluge  i ja koja sam to sama radila.

 

                      JA

 

                 
·         DORUČAK 250 din , u najboljem slučaju
·         UŽINA  200 din ·         Obrok paket  donose na adresu
·         RUČAK  700 din ·         Doručak +užina + ručak +večera + potaž
·         VEČERA 650 din od 1600 din / dnevno
·         vreme za nabavku oko pet sati nedeljno ·         Idealno izbalansirani obroci
·         vreme za pripremu  sat do sat ipo dnevno ·         Plan ishrane i satnica

·         Tim lekara koji vodi računa o rezultatima ishrane

·         vreme za raspremanje  bar pola sata ·         zdrava , ukusna
·         gorivo za nabavku  1500 din za 7 dana ·         nema viška hrane koja ostaje za bacanje ili ne iskorišćenih namirnica
·         struja za pripremu  150 din po danu ·         Ne razmišljam šta ću jesti, kada ću u nabavku , kada ću stići da skuvam i toliko je veliki izbor da se ne ponavljaju obroci.
·         I skoro svaki put ostane namirnica ili hrane neiskorišćene i bačene  oko  700 din po nedelji

UKUPNO :1950 + 1500 gorivo/7 dana                         UKUPNO: Paket obrok + dostava od 1600 din

+ 700 din / 7 dana